Saltar apartados

Presentació

El Departament d'Història Medieval, Història Moderna i Ciències i Tècniques Historiogràfiques té el seu origen en el Departament d'Història Moderna, fundat pel professor Antonio Mestre al començament de la dècada dels vuitanta del segle passat. Integrat, en aquella etapa inicial, exclusivament pel professorat de l'Àrea d'Història Moderna, les disposicions de la Llei de Reforma Universitària van determinar la creació d'un nou Departament, denominat d'Història Medieval i Moderna, al qual s'incorporarien docents de les àrees esmentades i, al poc temps, de la de Paleografia. Durant el curs acadèmic 2006-2007, i aprofitant la reforma de l'Estatut de la Universitat d'Alacant i del Reglament departamental, es va decidir en el corresponent plenari del Consell de Departament, adoptar la denominació que figura en l'encapçalament d'aquesta pàgina web; decisió ratificada pel consell de Govern de la Universitat. El Departament es troba integrat, per tant, per les àrees d'Història Medieval, d'Història Moderna i de Ciències i Tècniques Historiogràfiques.

Actualment imparteix docència en les titulacions d'Història, Geografia i Humanitats. Així mateix, imparteix un màster interuniversitari, conjuntament amb les universitats de València-EG, Jaume I de Castelló i Universitat de Barcelona, que duu per títol "Història i identitats en el Mediterrani occidental (ss. XV-XIX)".

Les dependències del Departament es troben situades en la segona planta de l'Edifici III de Filosofia i Lletres.

 

 

Departament d'Història Medieval, Història Moderna i Ciències i Tècniques Historiogràfiques


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3443

Fax: (+34) 96 590 3443

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464